18 Ekim 2012 Perşembe

Lyoness nasil çalişir


Lyoness nasıl çalışır?



Paranın icadından bu yana ticarette hep iki taraf söz konusu olmuştur. Müşteriler ve satıcılar. Ticarette müşterilerin satıcılardan beklentileri, satıcılarında müşterilerden beklentileri vardır.

Bir müşterinin beklentisi nelerdir?

Uygun fiyat

Kalite

İlgi

Peki bir satıcının beklentisi nelerdir?

Devamlılık

Nakit ödeme

Büyük müşteri potansiyeli 

Lyoness asırlardır birbirlerinden bu gibi beklentiler içinde olan iki tarafı ortada buluşturur. Bu sistemde tüketiciler yaptıkları alışverişlerden indirim kazanırlar satıcılarda devamlı müşteri kitlesi kazanmış olurlar. Yani iki tarafında beklentilerini tatmin etmek amaçlı kurulmuş ekonomik bir para geri dönüşüm sistemidir.





Lyoness insanların her zaman yaptığı günlük alışverişlerle işler. Tüketiciler bu sistemde para kazanmak için ihtiyacı olmadığı bir şampuanı bir kremi yada bir doğal ürünü almak zorunda değildir. Herzamanki yaşantısına devam ederken bu sistemden kazanç sağlayabilir. Nasıl mı? bir örnekle açıklayalım.

Siz sabah evinizden çıktınız işe gideceksiniz arabanıza benzin aldınız Lyoness kartınızı gösterdiniz kazandınız, işe gittiniz öğle vakti geldi yemek siparişi verdiniz Lyoness kartınızı gösterdiniz kazandınız, akşam çıktınız ev için market alışverişi yapayım dediniz yine Lyoness kartınızı gösterdiniz ve yine kazandınız peki yaşantınızı değiştirdiniz mi? Hayır.

Siz zaten arabanıza benzin almayacak mıydınız? Siz zaten öğlen yemek yemeyecek miydiniz? Siz zaten akşam market alışverişi yapmayacak mıydınız? İşte sistemin güzelliği buradadır. Siz önceden bu alışverişlerinizden ne kazanıyordunuz? Kocaman bir SIFIR! Artık her alışverişinizde Lyoness ile nakit geri ödeme kazanacaksın.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder